ponedeljek, 8. maj 2017

Zgodovina neke dojke




Ko sta bila Adam in Eva še sama na svetu, je Adam mislil, da je bog ženski ustvaril dojke za njegov erotični užitek.



Potem je na svet privekal otrok in ženska mu je ponudila dojko, da se nahrani. Otrok je verjel, da je ta hranilna naprava namenjena le njemu.



Ko je erotična industrija zavohala denar, je ženske dojke uporabila kot vabo za prodajo erotičnih filmov in revij.



Bog se je domislil raka na dojki, da ne bi bilo preveč dolgčas in potem je ženska spoznala, da dojke niso le estetski okras, ampak da se lahko v njih naseli zločesti žabji mrest (kot sem v knjigi imenovala svojega raka) in jo spravi v grob.



Nekega dne se je v Ukrajini skupina feministk poimenovala Femen. Domislila si je, da lahko dojke uporabi kot napisni pano, s katerim protestirajo proti prostituciji, fašizmu, korupciji, spolnim zlorabam itd. Francoska veja Femenk že kar nekaj časa nagaja nacionalisti Le Penovi, kot na primer zdaj pred volitvami, ko so na velikem transparentu protestirale proti nacionalni fronti.



Moje mnenje o takem protestu? Sicer mi radikalne feministke niso pri srcu (vsaka skrajnost je slaba), a če je treba dojke dati za pravo stvar, kot na primer za protestiranje proti Putinu, Trumpu, fašizmu, izkoriščanju žensk v islamu itd. itd., potem sem ZA!



Ni komentarjev:

Objavite komentar