četrtek, 28. februar 2019

Ne morem f.....ing verjet


 Res je da je tele bogokletne besede zagrešila Lea Sirk na razglasitvi letošnje Eme anemičnima izvajalcema, ki sta gledala kot tele v nova vrata, kot da bi se spraševala: kje sva, kaj se dogaja, a zmagala sva, ojoj, kaj pa zdaj?

Leo so potem vesoljni pravičniki in čistuni napadali z vseh strani. Slak jo je v večerni oddaji nenehno napadal z vprašanjem: Pa zakaj ste potrebovali 2 dni za opravičilo? Lepo in iskreno je odgovorila, da je pač taka neposredna oseba, da je bila pod 2-mesečnim stresom in da ji je pač izletelo iz ust. Pravilno je ugotovila, da to sicer ni prav, da pa ji tisti, ki jo cenilo kot glasbenico, ne bodo zato nehali poslušati. Da je mladima  zmagovalcema zaželela, da ostaneta takšna kot sta,  nedolžna in nepokvarjena.
Naj si čistuni kdaj ogledajo kakšno ameriško oddajo, v kateri stalno piska, ker so nastopajoči prav tako iskreni in mastno kolnejo. Za tistim piskom je isto grda beseda, samo da je prikrita…

Bom zdaj uporabila zgornje besede za čudenje nekaterim dejstvom iz naše bližnje preteklosti:

Ne morem f….ng  verjet:

-      -    da je preminuli modni velikan Karl Lagerfeld zapustil 150 milijonov evrov svoji mački Choupette! Si lahko  zamislite pri vsej lakoti, ki vlada po svetu, je tale čudak mislil samo na svojo ljubljenko, ki ima celo svoj profil na Instagramu, ki ga spremlja 235.000 ljudi!?
 


       
-         -  da je Prešernova nagrada vredna toliko kot enomesečna plača poslanca;
-           
-         -  da se po Sloveniji potem, ko smo ugotovili, da se je dalo kupiti vozniški izpit in po zvezah opraviti tehnični pregled za vozilo, odkriva vse več ponarejenih diplom tudi v zdravstvu. Upam, da vas ne bo pregledovala kakšna zdravnica s končano frizersko šolo. Ali pa da je medicinska sestra ponaredila več kot 200 zelenih receptov za pomirjevala, ki jih je potem za mastne denarce prodajala!
-           
-          - da so na Upravi RS za varno hrano z gospodom Posedijem na čelu izjavili, da bodo zdaj pa RES pregledovali vse meso, medtem ko smo Slovenci do zdaj pojedli že 5 ton tistega okuženega kebaba !

Res ne morem fucking verjet vseh teh dejstev iz naše stvarnosti, pa naj mi kdo zameri mojo vulgarnost in pritlehnost!

1 komentar:

  1. Ni zamere za " vulgarnost", se manj za " pritlehnost", malce pa za " ne morem verjet"

    OdgovoriIzbriši