petek, 12. marec 2021

Gregorjevo in Optimisti

Danes je Gregorjevo. Včerajšnje sonce bi lahko posodilo svetlobo današnjemju dnevu, da bi bilo bolj prijazno. Ampak mislim, da kislo vreme ptičkov (ali pa tudi koga drugega) ne bo motilo, da se ne bi ženili …

Zato danes o Nasmehu in Optimistih.

Nasmeh je blag izraz veselja in radosti. Lahko pa je tudi skrivnosten, kot Mona Lizin, in nam da misliti, kaj neki se skriva za njim.

Poznamo tudi notranji nasmeh, ki je terapevtski. Izraža ljubezen, mir in ravnovesje. To je najvišjo vibracijo, zato si ga, dragi prijatelji, nadenimo čim večkrat na obraz.


Optimisti

Nek modri mož je izjavil: “Optimist razglaša, da živimo v najboljšem od vseh možnih svetov, pesimist pa se boji, da je to res.”

Kupimo si karto za spletno komedijo Optimisti, da si malo popravimo koronski neoptimizem. Gre za interaktivno predstavo, v kateri obiskovalci med predstavo sooblikujejo dele besedila. Odlični so: Rifle, Lado Bizovičar in Goran Hrvaćanin. Za začetek že prvi hec, ker ko se Gea in Damjam pogovarjata o Goranu, jaz razumem, da je Hrvat po poreklu, samo smešno se mi zdi, da se to zdaj reče Hrvaćanin, hihi. Potem pa sledijo gegi na to, da blefiramo pred prijatelji in si dajemo prestižna ozadja na zaslon, da se ne bi videla naša skromna stanovanjca. Pa hvalisanje o zapeljevanju žensk, štosi na seks v starosti in na Podarim/dobim. Pa kolk se imamo radi, ko pa se moramo zmenit za naslednji termin srečanja, imamo vsi ogromno zadržkov in opravkov.

Smeh je pol zdravja, v družbi je pa še bolj nalezljiv. Humor pa mora biti zdrav. Zadnjič sem gledala ponovitev stand-upa Vida Valiča pa mi ni bil preveč všeč. Fore na njegov velik nos ali pijanega ginekologa se mi zdijo preveč na prvo žogo.Sicer pa ima vsak pravico do svojega okusa ali v živalski govorici, če zmo že začeli s ptički: vsaka afna svoj veselje.

 

 

Ni komentarjev:

Objavite komentar